​Viladrau suspèn la Fira de la Castanya

Els organitzadors preparen una alternativa per celebrar l’arribada de la tardor

La Fira de la Castanya, en una imatge d'arxiu
La Fira de la Castanya, en una imatge d'arxiu | ACN
NacióDigital
22 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:29h
Davant la situació d'alerta sanitària per la Covid-19 i d’acord amb les valoracions dels firaires del municipi recollides en diverses trobades, l’Ajuntament de Viladrau ha decidit no celebrar la 26a edició de la Fira de la Castanya aquest 2020, prevista per al cap de setmana del 24 i 25 d'octubre. La decisió d’ajornar la fira pel l’any vinent si la situació ho permet s’ha pres amb la voluntat de seguir oferint un esdeveniment de qualitat i amb les màximes garanties de seguretat pels firaires i els visitants.

Malgrat tot, amb l’objectiu de celebrar l’arribada de la tardor mantenint el caràcter festiu que caracteritza el municipi i per seguir difonent la relació de Viladrau amb la castanya, el cap de setmana comptarà amb activitats puntuals i amb aforament limitat per acollir als visitants que tenen la tradició de visitar el municipi durant aquesta època de l’any.

La programació i tots els detalls de les propostes es donaran a conèixer a través de la pàgina web i de les xarxes socials de l’Ajuntament de Viladrau, i serà imprescindible inscriure’s prèviament per participar a les activitats.