Coronavirus

Les escoles d'Osona mantenen una cinquantena de classes confinades per Covid

El Pare Coll, l'Institut de Vic, l'Institut Antoni Pous de Manlleu són els centres amb més grups aïllats: un total de 4

per Osona.com , 27 de novembre de 2020 a les 16:58 |
Façana de l'Institut Antoni Pous de Manlleu. | Adrià Costa
Les escoles d'Osona es mantenen amb una cinquantena de classes confinades per coronavirus. Segons el Departament d'Educació, en dades d'aquest divendres, hi ha un total de 47 grups aïllats en 25 centres, cosa que representa més d'un 19% del total (129). Divendres passat, 20 de novembre, es van tancar la xifra amb un total de 60 grups.

Pel que fa a les xifres, els instituts i els centres que imparteixen ESO segueixen encapçalant el rànquing de centres amb més grups afectats. L'Institut de Vic, l'Institut Antoni Pous de Manlleu i el Pare Coll-FEDAC de Vic lideren la llista amb quatre classes aïllades. Els segueixen l'Institut Cirviànum de Torelló, l'escola Guillem de Mont-rodon de Vic, l'escola Quatre Vents de Manlleu i l'escola Mare de Déu del Sòl del Pont, amb un total de tres grups. Aquesta setmana no hi ha cap centre.


Podeu consultar l'estat de tots els centres a continuació:


Clicant al requadre inferior dret, s'amaga la llegenda. Picant sobre cada centre afectat pel coronavirus (boleta), es desplega el seu nom, l'estat (obert o totalment confinat), el nombre de grups confinats i el municipi on es troba. També es pot desplaçar o fer més o menys gran el zoom del mapa manualment, per acostar-se a un municipi o seleccionar millor algun centre. Última actualització: dades del 26 de novembre.
 

Consulta aquí la llista completa del Departament d'Educació (cal tenir en compte que poden faltar grups i/o centres que ja estiguin confinats però que encara no surtin al llistat).12,5%centres afectats
637 dels 5.104 centres educatius tenen una o mes aules confinades, a 169 municipis diferents.
902aules tancades
Menys d'un miler de classes estan confinades d'un total d'uns 72.000 grups de convivència estables i tres centres estan totalment clausurats.
22.057persones confinades
De les quals, 21.025 confinats són alumnes (el 1,46% del total), 996 són docents i personal PAS i PAE (0,61%), i 36 és personal extern.
29.173positius detectats
Dels quals, 2.166 els darrers 10 dies i, del total acumulat, 26.275 positius detectats a alumnes (1,82% del total d'alumnes), 2.634 a docents i personal PAS i PAE (1,61%), i 264 a personal extern.
 

 

 

Participació