Setze grups confinats en centres educatius d'Osona per Covid

A principis de setmana, la primera del curs, només hi havia una llar d'infants

Osona.com
18 de setembre del 2020
A Osona ja hi ha setze grups en catorze escoles, llar d'infants i instituts que estan confinats a causa del coronavirus. A una setmana de començar classes per la majoria d'estudiants, segons Educació, aquest divendres hi ha nous centres que s'afegeixen a la llista: FEDAC Pare Coll de Vic, la llar d'infants Caputxins de Vic, l'institut escola Marta Mata de Torelló, l'escola Carme Vedruna de Manlleu, l'escola Puig-Agut de Manlleu (amb dos grups) i l'institut les Margues de Calldetenes. De fet, Osona.com ja informava d'aquest darrer centre aquest dijous, on hi ha dos grups.

Fins ara s'han aïllat grups a la llar d'infants Blancaneus de Torelló, l'escola bressol Els Picarols de Manlleu; l'escola Ildefons Cerdà de Centelles; l'Institut de Centelles; l'institut escola Carles Capdevila de Balenyà; l'escola Sagrat Cor i el col·legi Sant Miquel dels Sants

L'impacte de la Covid-19 a les escoles continua augmentant. A dia d'avui, hi ha 111 grups confinats en 87 centres educatius d'arreu de Catalunya. De tota manera, la immensa majoria d'escoles i instituts del país, el 98,4%, tenen la totalitat dels seus grups funcionant, tal com ha informat aquest migdia el Departament d'Educació. Les dades d'aquests divendres suposen un increment respecte dijous, quan es van notificar 68 grups confinats en 52 centres. 

Escoles Afectades Covid 18.9 by edicio naciodigital on Scribd