Suport de la Diputació per al manteniment de nou piscines d'Osona aquest estiu

Ha assessorat el personal en el control de la qualitat de l'aigua i el funcionament correcte de les instal·lacions tècniques i de filtratge

La piscina de Sant Julià de Vilatorta
La piscina de Sant Julià de Vilatorta | Diba
Osona.com
21 de setembre del 2020
Actualitzat a les 9:33h
Com cada any, la Diputació de Barcelona ha donat suport al manteniment de les piscines d'estiu municipals, en una temporada, marcada per la pandèmia, en què aquesta tasca ha estat fonamental per garantir-ne un ús segur per part de les persones usuàries.

Ha donat servei a una cinquantena de piscines de municipis d'Osona, el Moianès, l'Anoia, l'Alt Penedès, el Bages, el Berguedà, i el Vallès Occidental. A Osona, s'ha donat suport a nou municipis a través del Catàleg de Serveis 2020. Cinc d'Osona oest, que són Calldetenes, Folgueroles, Roda de Ter, Sant Julià de Vilatorta i Gurb, liderats per l'Ajuntament de Sant Julià; i quatre del Lluçanès, com són Olost, Prats, Sant Boi i Sant Bartomeu del Grau, liderats pel Consorci del Lluçanès. En aquest darrer grup també hi ha Sant Feliu Sasserra, del Bages.

A fi de millorar la qualitat d'aquestes instal·lacions esportives, la corporació ha assessorat el personal de manteniment en el control de la qualitat de l'aigua i el funcionament correcte de les instal·lacions tècniques i de filtratge. Així mateix, s'han efectuat tasques d'inspecció i control de l'estat dels vasos i de neteja d'aquests elements.



Arxivat a