Diputació de Barcelona

Suport de la Diputació per al manteniment de nou piscines d'Osona aquest estiu

Ha assessorat el personal en el control de la qualitat de l'aigua i el funcionament correcte de les instal·lacions tècniques i de filtratge

per Osona.com , 21 de setembre de 2020 a les 09:30 |
La piscina de Sant Julià de Vilatorta | Diba
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Com cada any, la Diputació de Barcelona ha donat suport al manteniment de les piscines d'estiu municipals, en una temporada, marcada per la pandèmia, en què aquesta tasca ha estat fonamental per garantir-ne un ús segur per part de les persones usuàries.

Ha donat servei a una cinquantena de piscines de municipis d'Osona, el Moianès, l'Anoia, l'Alt Penedès, el Bages, el Berguedà, i el Vallès Occidental. A Osona, s'ha donat suport a nou municipis a través del Catàleg de Serveis 2020. Cinc d'Osona oest, que són Calldetenes, Folgueroles, Roda de Ter, Sant Julià de Vilatorta i Gurb, liderats per l'Ajuntament de Sant Julià; i quatre del Lluçanès, com són Olost, Prats, Sant Boi i Sant Bartomeu del Grau, liderats pel Consorci del Lluçanès. En aquest darrer grup també hi ha Sant Feliu Sasserra, del Bages.


A fi de millorar la qualitat d'aquestes instal·lacions esportives, la corporació ha assessorat el personal de manteniment en el control de la qualitat de l'aigua i el funcionament correcte de les instal·lacions tècniques i de filtratge. Així mateix, s'han efectuat tasques d'inspecció i control de l'estat dels vasos i de neteja d'aquests elements.


 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació