Dues morts per Covid a Osona i més ingressats als hospitals

En la darrera setmana hi ha hagut 17 nous hospitalitzats

L'Hospital Universitari de Vic
L'Hospital Universitari de Vic | Adrià Costa
Osona.com
17 de setembre del 2020
Actualitzat a les 15:12h
Osona ha registrat dos morts en la darrera setmana. Tal com recull Salut, s'ha passat dels 383 als 385 des de l'inici de la pandèmia. Un dels decessos ha tingut lloc a l'Hospital Universitari de Vic, tal com ha confirmat el Consorci Hospitalari de Vic (CHV) a Osona.com. Salut comptabilitza tots els centres i institucions sanitaris.

Pel que fa a ingressos, al llarg de l'última setmana, hi ha hagut 17 nous ingressos als centres hospitalaris d’Osona de persones amb PCR positiva. Segons el CHV, a l'Hospital de Vic hi ha 18 persones ingressades mentre que al de la Santa Creu -gestionat per la FHSC- n'hi ha quatre. En total, doncs, hi ha 22 ingressats per coronavirus.

L’Hospital Sant Jaume de Manlleu (gestionat pel CHV), segueix sent un centre lliure de Covid, de moment, sense cap pacient amb infecció activa.

Aquestes xifres suposen un increment respecte a la setmana passada, ja que hi havia un total de 13 persones ingressades (12 a l'Hospital de Vic i 1 a la Santa Creu). Aquesta setmana, gairebé s'han duplicat i s'ha arribat a 22.

Tot i que el risc de rebrot a Osona ha baixat lleugerament, es manté alt. En el cas de Vic i Manlleu el risc de rebrot es manté elevat (329,8 i 370,7), però mentre a la capital d'Osona ha disminuït (-38,3) a la capital del Ter (+183,9) ha augmentat considerablement.

Aquí podeu consultar el mapa amb les dades per comarca


 
Arxivat a