coronavirus

Més grups d'escola confinats a Osona per la Covid-19

Educació confirma nous casos a la llar d'infants Els picarols de Manlleu i a les escoles Ildefons Cerdà de Centelles i Carles Capdevila de Balenyà

per Osona.com , 16 de setembre de 2020 a les 15:30 |
Tres dies després de començar el nou curs a Infantil, Primària, ESO i Batxillerat, ja hi ha quatre grups de classes d'escoles d'Osona confinats. Aquest dimarts es va donar a conèixer el cas de la llar d'infants Blancaneus de Torelló, en què hi ha tretze infants i dues educadores confinats. De fet, les escoles bressol van començar el curs fa més dies.


A data d'avui, segons el Departament d'Educació, hi ha grups confinats a l'escola bressol Els Picarols de Manlleu; a l'escola Ildefons Cerdà de Centelles; i un a l'institut escola Carles Capdevila de Balenyà. Osona.com  també ha pogut confirmar-ne un altre a l'Institut de Centelles.  A Catalunya actualment hi ha 34 grups confinats que afecten 27 centres d'arreu del país, això suposa un 0,49% del total. Això significa el doble respecte ahir, que n'hi havia 17. Pel que fa als professionals educatius, hi ha 72 casos positius (0,05% del total de la plantilla) i 54 alumnes positius (0,03% del total d'alumnes). D'aquests positius se'n deriva el confinament de 285 professionals (0,19%) i 516 alumnes confinats (0,03%). 

Participació