​El canvi a la ronda Camprodon supera el primer dia de curs

La regidora d'Educació apunta que la població fa cas de les recomanacions i no es detecten embussos destacables

La ronda Camprodon de Vic, aquest dilluns
La ronda Camprodon de Vic, aquest dilluns | Josep M. Montaner
15 de setembre del 2020
Actualitzat a les 11:01h
El canvi radical a la ronda de Camprodon ha superat la prova de foc: el primer dia de curs escolar. Així ho explicava aquest dilluns la regidora d'Educació Elisabet Franquesa: "Hi ha hagut menys trànsit de cotxes que mai". En aquest sentit, Franquesa apuntava que s'havia vist molta gent a peu, alguns en patinet i poques bicicletes.

En aquest sentit, posava en valor la feina feta per les AMPA i feia un agraïment a la població de Vic: "La gent ha fet cas de les recomanacions i no hi ha hagut embussos destacables".

7.122 alumnes i més espais segurs

La ciutat de Vic ha iniciat el curs amb un total de 7.122 alumnes. Tal com explica l'Ajuntament, el nombre de places a Educació Infantil i Primària és de 4.791, xifra que significa una disminució de l'1,56% respecte del curs 2019-2020. En canvi, a Educació Secundària hi ha 2.331 places escolars, dada que suposa un augment del 3,35% respecte al curs anterior.

L'Ajuntament de Vic ha impulsat un seguit de mesures per contribuir a un inici més segur pel que fa a seguretat viària i entorn dels centres educatius. A més de la ronda de Camprodon i l'avinguda Bernat Calbó, s'han portat a terme actuacions al col·legi Sagrat Cor, l'escola Fedac Vic-Pare Coll, l'escola Guillem de Mont-rodon, l'escola Sentfores i l'institut Jaume Callís.

En la majoria de casos s'ha ampliat la zona de les voreres, s'han fet més passos de vianants (alguns elevats) i s'han eliminat places d'aparcament i carrils per donar prioritat als vianants.


Arxivat a