Vic recupera algunes expedicions del bus anul·lades durant el confinament

A les línies 1, 2 i 3 hi haurà una expedició cada mitja hora entre un quart de 8 i un quart de 10 del matí per reforçar les entrades als centres educatius

Osona.com
15 de setembre del 2020
Una dona en una parada d'autobús a Vic
Una dona en una parada d'autobús a Vic | Adrià Costa
Des d'aquesta setmana, coincidint amb l'inici del curs escolar, el bus urbà de Vic recupera fins a un 60% del seu servei habitual en les línies regulars amb més expedicions (1, 2 i 3). Així, en total, cadascuna d'aquestes línies oferirà 18 expedicions diàries. L'Ajuntament, tal com explica en una nota, continua treballant per assolir el 100% de les expedicions que hi havia abans del confinament.

La principal novetat és que entre un quart de 8 i un quart de 10 del matí a les línies 1 (Serra-de-Sanferm), 2 (Remei-Horta Vermella) i 3 (El Nadal-Hospital General) s'amplia la freqüència i hi ha un bus cada mitja hora, per tal de facilitar i reforçar les entrades als centres educatius de la ciutat. A partir d'un quart de 10 (a les línies 2 i 3) i de tres quarts de 10 (a la línia 1) la freqüència és d'un bus cada hora.

Al vespre, entre un quart de 8 i tres quarts de 9 (línies 2 i 3) i entre tres quarts de 8 i tres quarts de 9 (línia 1), coincidint amb la finalització de la jornada laboral i de les activitats extraescolars per a molts infants i joves, també s'amplia el nombre d'expedicions. En aquestes franges horàries també hi haurà un bus cada mitja hora.

Des del 3 d'abril fins ara, amb motiu del confinament a causa de la pandèmia, el bus urbà de Vic ha ofert el 31% del seu servei, "tot i que l'Ajuntament ha sol·licitat reiteradament a l'empresa prestadora del servei de transport urbà poder restablir el 100% del servei", remarca Fabiana Palmero, regidora de Mobilitat. En aquest sentit, explica que "continuarem treballant per ampliar en la seva totalitat el nombre d'expedicions per fomentar una mobilitat sostenible".
 

Consultar tots els horaris del bus urbà de Vic



Arxivat a