Transport públic

Milloren la línia de bus entre Prats de Lluçanès i Manresa els caps de setmana i festius

S'afegeixen dues noves expedicions i es crea una nova parada a Santa Maria d'Oló

per Redacció , 15 de setembre de 2020 a les 15:55 |
El Departament de Territori i Sostenibilitat i el Consell Comarcal de Lluçanès han treballat conjuntament en la millora de la línia de bus que connecta Manresa i Prats de Lluçanès. A partir del 19 de setembre, la línia operada per Transports Castellà – Grup Sagalés, millora l'oferta en dissabtes feiners, diumenges i festius, i, a més, compta amb una nova parada a Santa Maria d'Oló. En concret, s'afegeixen dues noves expedicions entre Manresa i Prats de Lluçanès, passant per poblacions com Sant Fruitós de Bages, Artés, Avinyó, Sant Feliu Saserra i Santa Maria d'Oló. Aquesta millora possibilita l'arribada a l'estació d'autobusos de Manresa a les 10.30h i, si es vol seguir fins a Ronda Universitat de Barcelona, s'hi arriba a les 11.35h.

La tornada, en cas d'haver anat a Barcelona, l'autobús surt de Ronda Universitat a les 17.15h, arriba a l'Estació d'Autobusos de Manresa a les 18.20h, i acaba el recorregut a Prats de Lluçanès a les 19.40h.


El director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, explica que aquest increment de freqüències i la parada nova a Santa Maria d'Oló és "una millora que contribueix a millorar les opcions de mobilitat de diversos municipis, estar més ben connectats entre ells durant els caps de setmana i festius, amb Manresa i amb la capital de Catalunya".
 

Horaris bus Manresa - Prats de Lluçanès by La muntanya russa on Scribd

 

Participació