Arrenca el Mercat de Música Viva de Vic més insòlit

El certamen, del 14 al 19, combina actuacions en línia per als professionals i concerts presencials

El concert inaugural de la 32a edició s'ha gravat a l'Atlàntida.
El concert inaugural de la 32a edició s'ha gravat a l'Atlàntida. | Josep M. Montaner
Osona.com
14 de setembre del 2020
Actualitzat a les 10:42h
Aquest diumenge a la nit, el concert gravat de Maria Arnal i Marcel Bagés va donar el tret de sortida al 32è Mercat de Música Viva de Vic (MMVV). Es tracta de l'edició més insòlita viscuda fins ara, ja que el format s'ha hagut d'adaptar a la situació derivada de la Covid-19. El certamen, que va del 14 al 19, combina actuacions en línia i concerts presencials.

D'una banda, l'Atlàntida ha acollit la gravació d'una trentena de concerts que durant aquests dies els professionals podran veure en línia. La majoria són propostes d'estrena i a més d'artistes catalans, la programació també compta amb propostes artístiques d’altres comunitats autònomes amb grups d’Extremadura, Andalusia, Galícia, Balears i País Valencià. Així doncs, de les 52 propostes, una quarantena són en línia.

Pel que fa als dotze concerts presencials, d'altra banda, es faran el 18 i 19 de setembre, i es repartiran en quatre espais de Vic: l'exterior de l'Atlàntida, el Parc Jaume Balmes, la Bassa dels Hermanos i la plaça dels Màrtirs. Tots ells estan adaptats a les noves mesures de seguretat i distanciament.

Els concerts presencials són els de Ginestà, Pau Vallvé, Gemma Humet, Gerard Aledo, Ana Rossi & Marta Roma, Anaïs Vila, Anna Andreu, Blaumut, Le Nais, Maria Jaume, Massa, Relat, Riders of the Canyon i Yexza Lara. També hi ha programació per a públic familiar amb El Pot Petit i Penguins Reggae per a xics.

El programa d'activitats per als professionals inclou quatre eixos: concerts enregistrats, pitchings on les empreses exposaran les seves propostes, webinars i speed meetings amb professionals de la música. Es fan del 14 al 18.

Consulta tota la programació



Arxivat a