Obres al clavegueram al carrer Damians de Torelló

Els treballs comencen aquest proper dilluns

Osona.com
12 de setembre del 2020
El proper dilluns 14 de setembre començaran les obres de substitució del clavegueram del carrer Damians de Torelló, al tram comprès entre els números 47 i 85. Tot i que estava previst que les obres duressin nou setmanes, finalment s’ha pogut escurçar aquest termini a sis setmanes.

Tal com explica l'Ajuntament, en un primer moment, les obres afectaran el tram entre els números 48 i 63, per la qual cosa caldrà tallar el trànsit íntegrament aquesta part del carrer, des de les 8 del matí i fins a les 6 de la tarda.

Mentre duri aquesta afectació, només podran tenir-hi accés els veïns afectats, que podran entrar i sortir quan vulguin, amb l’ajuda dels treballadors de l’obra. De les 6 de la tarda a les 8 del matí la circulació estarà oberta a tots els vehicles. La circulació de vianants no quedarà mai interrompuda.

En les primeres setmanes de l’actuació es podrà circular amb normalitat pel carrer Puig de les Vinyes, tot i que, quan les obres arribin a la cruïlla dels carrers Damians i Puig de les Vinyes, també caldrà tallar el trànsit en aquest tram. A causa de les obres, l’àrea de contenidors del carrer Damians es desplaçarà al carrer Puig de les Vinyes, cruïlla amb el carrer Puigsacalm.

Aquesta actuació estava previst portar-la a terme durant l'estiu, però s'ha hagut d'endarrerir a causa de la retirada de l'oferta de l'empresa adjudicatària. Finalment s'ha adjudicat el contracte a l'empresa Arenes i Graves Castellot, que és qui executarà les obres.
Arxivat a