​Vic recupera els plens presencials però sense públic

Els càrrecs electes es repartiran per la sala de plens

La sala de plens de l'Ajuntament de Vic, buida
La sala de plens de l'Ajuntament de Vic, buida | Carles Fiter
Carles Fiter
09 de setembre del 2020
L'Ajuntament de Vic recupera aquest setembre els plens presencials. A la sala de plens només hi haurà els càrrecs electes, la secretària i la interventora, mantenint les distàncies de seguretat i seguint les mesures d'higiene corresponents.

Per tant, els regidors es distribuiran pels diversos espais de la cambra que fins ara estaven ocupats per periodistes o per públic. D'aquesta manera, els mitjans de comunicació se situaran a fora de la sala i ocuparan l'espai del públic. Per tant, els ciutadans que vulguin seguir el plenari encara ho hauran de fer en línia. Pel que fa al servei de traducció per a sords, es recupera i se seguirà fent des del mateix espai que es desenvolupa habitualment.

Fa uns dies, Capgirem Vic insistia a l'alcaldessa Anna Erra que es recuperés la presencialitat dels plens municipals com la resta d'ajuntaments i proposava altres espais com la sala de la columna. En aquest sentit, explicaven que la presencialitat fomenta el debat polític i que la modalitat virtual ha posat de manifest dificultats tècniques. Tot i això, cal destacar que Erra ja s'havia compromès a recuperar la presencialitat un cop acabat el període d'estiu.


Arxivat a