​La número 1 mundial de pàdel obre un club a Vic

Marta Marrero adquireix el Pàdel Indoor Vic, situat al Sot dels Pradals

Marta Marrero, al seu club de Vic
Marta Marrero, al seu club de Vic | Aurial Pàdel Vic
Redacció
04 de setembre del 2020
La número 1 mundial de pàdel, en el rànquing femení del World Padel Tour, es també una gran emprenedora. Així ho ha demostrat amb l’adquisició del Pàdel Indoor Vic, situat al polígon Sot dels Pradals. 

Les instal·lacions passen a dir-se Aurial Pàdel Vic i oferiran els mateixos serveis que hi havia amb l’anterior propietat, això sí, avalats ara per una campiona. El club disposa de vuit pistes indoor, un bar, sala polivalent, zona infantil i una botiga. A més, la jugadora  canària organitzarà una escola de pàdel per a categories infantil, juvenil i sènior, lligues internes, americantes, tornejos i es potenciaran els equips interclubs. 

El club de Vic es va obrir el passat dimarts, 1 de setembre. Aurial Pàdel Vic aposta per l’exitós model pay&play, o sigui, paga i juga quan vulguis, sense quotes mensuals. 

Aquesta és només una de les inversions de la palista, després de l’obertura d’un club a Sant Cugat. Marrero anunciarà alguns altres moviments en el marc de la seva expansió empresarial en els propers dies. 
 
Arxivat a