La sociòloga Aina Tarabini inaugurarà el curs escolar a Manlleu

La doctora oferirà una conferència virtual amb el títol ”L’escola no és per a tu”

Una escola de Manlleu
Una escola de Manlleu | Ajuntament de Manlleu
NacióDigital
03 de setembre del 2020
Actualitzat a les 14:40h
El proper dijous, 10 de setembre, a les 12 del migdia, tindrà lloc la conferència d’Aina Tarabini, que inaugurarà el nou curs escolar a Manlleu. La ponent parlarà de quin rol tenen els centres educatius en les dinàmiques d’abandonament escolar, com expliquen els docents el fracàs escolar que viuen a les aules o com s’enfronta el jovent a la vivència d’èxit, fracàs o abandonament escolar. La conferència serà virtual i es podrà seguir a través de zoom.

La xerrada porta per títol ”L’escola no és per a tu”. Tarabini és doctora en sociologia, professora de sociologia de l’educació a la UAB i investigadora del grup de recerca en Globalització, Educació i Polítiques Socials (GEPS).

Aina Tarabini ha publicat un informe que porta el mateix títol que la conferència, “L’escola no és per a tu”. Aquest informe posa els protagonistes de la vida escolar -equips directius, professorat i alumnat- al centre de l’anàlisi i dibuixa amb claredat el marge de maniobra de l’acció i la política educativa per reduir les alarmants taxes de fracàs i abandonament que hi ha al país.

En la conferència del proper 10 de setembre, Aina Tarabini centrarà la seva intervenció en les limitacions i oportunitats dins les escoles aportant elements de reflexió entorn a les desigualtats i a la segregació escolar dins dels centres educatius.

La conferència està adreçada especialment a la comunitat educativa i també a tota la ciutadania en general.

---------------------------
Dades d’accés a l’acte d’inauguració del curs escolar 2020-21 a Manlleu

Dia: dijous, 10 de setembre de 2020
Hora: 12 h

Enllaç al zoom de la conferència 
ID reunió: 914 4786 1109
Codi d’accés: Ed.Manlleu


Arxivat a