La Covid-19 també s'emporta per davant l'Aplec de Rocaprevera

L'organització ha decidit suspendre la festa a causa de la situació de la pandèmia

NacióDigital
03 de setembre del 2020
Actualitzat a les 14:27h
L'Aplec de Rocaprevera, en una imatge d'arxiu
L'Aplec de Rocaprevera, en una imatge d'arxiu | Josep Maria Costa
Davant l'actual situació provocada per l'increment de casos de Covid-19 i com a mesura preventiva, els Pabordes i la Comissió Parroquial per al Santuari de Rocaprevera han decidit la suspensió de l'Aplec en el format tradicional de cada any. Només es mantenen dos actes religiosos i es farà un sorteig popular amb la col·laboració d'establiments del municipi. L'Aplec i festes de Rocaprevera s'havien de celebrar entre el 19 i el 21 de setembre.

Aquests són els actes religiosos que es mantindran:

• Diumenge, 20 de setembre, a les 11 h: missa solemne.
• Dilluns, 21 de setembre, a les 11 h: missa dels difunts.

A més, i per no perdre l'esperit de l'Aplec i de la tradicional tómbola, s'ha organitzat un sorteig popular amb la col·laboració de diversos comerços del municipi. Les butlletes per participar en el sorteig ja estan a la venda en aquests establiments. Els premis estan exposats a l'aparador del comerç del carrer Sant Miquel, 31.

El sorteig es farà el dilluns 21 de setembre, a les 19 h, al mateix local del carrer Sant Miquel, 31. Els números guanyadors es podran consultar a la web de l'Ajuntament i també es difondran per xarxes socials i per Ràdio Ona. Els establiments col·laboradors també disposaran del llistat amb la relació de premiats.

Els premis es podran recollir al local del carrer Sant Miquel, 31, la setmana del 21 al 26 de setembre, en dues franges horàries, de les 11 a les 12 del matí i de les 6 a les 7 de la tarda.

Durant aquests dies previs a l'Aplec, també hi haurà repartides diverses bústies pels comerços que venen butlletes pel sorteig, per si algú vol fer un donatiu destinat a Rocaprevera.


Arxivat a