Una conferència virtual de Joan Manuel Tresserras, acte central de la Diada a Sant Julià

La xerrada es farà el diumenge, 6 de setembre

Joan Manuel Tresserras, en una foto d'arxiu
Joan Manuel Tresserras, en una foto d'arxiu | Adrià Costa
Redacció
03 de setembre del 2020
L’Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta ja té preparat ja el programa de la Diada Nacional de Catalunya. Els actes estan organitzats per la comissió de l’11 de setembre, formada per totes les organitzacions polítiques del municipi. 

Enguany, el programa s'ha hagut d'adaptar a la situació actual derivada de la pandèmia i aplicant totes les mesures sanitàries adients. Entre els actes, destaca la conferència institucional, una proposta per debatre entorn de la República catalana.

En aquesta ocasió, serà una conferència virtual i comptarà amb la presència de Joan Manuel Tresserars, exconseller de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya entre el 2006 i el 2010. Des del 2016 és president de la Fundació IRLA, vinculada a ERC.

La conferència es farà el diumenge, 6 de setembre, a dos quarts de 7 de la tarda, a la sala de plens de l’Ajuntament. La xerrada serà retransmesa en directe pel canal de Youtube de l’Ajuntament i el públic podrà fer preguntes a través del xat.

Pel que fa als actes del dia 11 a dalt el castell, totes les entitats del municipi estan convidades a participar en l’ofrena floral, tot i que es farà en format reduït i només hi podrà assistir un representant de cada entitat. S’ha demanat atots els assistents que respectin totes les mesures d’higiene i seguretat.