El festival EnCanta de Roda de Ter programa deu concerts de cantautors en tres escenaris

El certamen es va ajornar el maig per la Covid-19 i es farà ara del 3 al 6 de setembre

NacióDigital
02 de setembre del 2020
Actualitzat a les 14:30h
L'EnCanta, el festival de petit format de cantautores i cantautors, se celebrarà aquesta setmana a Roda de Ter amb deu concerts repartits en tres escenaris. Mariona Aupí obrirà aquesta tercera edició, marcada per les mesures de seguretat de la Covid-19, amb un concert al Museu de l'Esquerda. 

Els altres dos espais seran la Casa cultural 1 d'octubre i els Jardins de la Fundació Miquel Martí i Pol. Les entrades estan a la venda des de mitjans de juliol. Aquesta tercera edició estava prevista pel maig però es va haver d'ajornar per la pandèmia.

El certamen començarà aquest dijous i s'allargarà fins al 6 de setembre. Des de l'Ajuntament de Roda de Ter reivindiquen la "cultura segura" i les arts en viu i anima a gaudir de la música en directe. "Les arts en viu han rebut un cop molt fort amb un confinament que ens ha agafat a tots per sorpresa. La recuperació del sector és el gran repte per a tots aquells a qui ens agrada la cultura", subratllen en un comunicat.

El cartell d'enguany inclou deu concerts repartits en tres escenaris. Mariona Aupí donarà el tret de sortida i la seguiran altres noms com Joan Masdéu, Kids From Mars, Daniel Lumbreras, Clementra + Guillem Roma, Anna Andreu, Enric Montefusco i Eneritz Furyak. L'actuació de Le Nais clausurarà aquesta tercera edició. El concert previst de Paul Fuster s'ha hagut de cancel·lar per motius personals del cantant.

El festival va néixer amb l'objectiu de donar a conèixer noves propostes musicals que destaquen per la seva qualitat. En aquesta edició no es fan abonaments i cal comprar entrada per cada espectacle.
 

Cartell de l'Encanta



Arxivat a