Roda ajorna la Fira de la Llavor i Tasta la Llavor fins al 2021

Les dues fires s'havien de celebrar de manera conjunta el 6 de setembre

Fira de la Llavor de Roda de Ter
Fira de la Llavor de Roda de Ter | Joan Parera
NacióDigital
01 de setembre del 2020
Actualitzat a les 7:31h
L'Ajuntament de Roda de Ter ha decidit ajornar finalment fins al 2021 la VIII Fira de la Llavor que  d'enguany hauria d'haver tingut lloc el passat 19 d'abril. La situació d'excepcionalitat que encara estem vivint a causa de la Covid-19 ha precipitat la decisió.

L'acte del Tasta la Llavor ja estava previst pel dia 6 de setembre i es va valorar com una bona oportunitat realitzar també la Fira de la Llavor posposada. "Ajuntar els dos actes ha estat un fet positiu, ja que s'ha pogut treballar de manera conjunta, s'han sumat inèrcies i s'ha aconseguit un millor resultat".

No obstant això, davant les noves restriccions i recomanacions publicades recentment pel Govern de la Generalitat, la comissió organitzadora de la Fira de la Llavor i el Banc de Llavors no veu viable fer el Tasta la Llavor. Com que aquest any s'havia decidit fer-ho conjuntament amb la Fira, aquesta tampoc es realitzarà. 

"Tot i això, volem que l'esperit de la Fira de la Llavor i del Tasta la Llavor siguin presents aquests dies", diuen des de l'organització. Així, es mantindran els tallers virtuals programats pel dia 9 i 16 de setembre a càrrec Banc de Llavors i membres de la Comissió organitzadora de la Fira de la Llavor i el Col·lectiu Eixarcolant. Tota la informació dels tallers es penjarà a l'Instagram de la Fira de la Llavor. 


Arxivat a