L'Hospital de Vic registra dues morts per coronavirus i la xifra d'ingressats es manté estable

Hi ha hagut 8 nous ingressos que sumen un total de 12 persones

L'Hospital Universitari de Vic és l'únic que té ingressats per coronavirus actualment
L'Hospital Universitari de Vic és l'únic que té ingressats per coronavirus actualment | Josep M. Montaner
Osona.com
27 d'agost del 2020
Actualitzat a la 13:30h
Feia temps que els hospitals d'Osona no registraven morts per coronavirus. Tot i això, tal com informa el Consorci Hospitalari de Vic (CHV), en les dues darreres setmanes s'han registrat dues morts a l'Hospital de Vic. Una va tenir lloc la setmana del 12 al 19 d'agost, i l'altra del 19 al 27.

D'altra banda, un total de 12 persones estan ingressades per Covid-19. Hi ha hagut vuit casos nous d'hospitalitzats amb PCR positiu respecte fa una setmana. D'aquesta manera, doncs, la xifra de contagis es manté estable a Osona, ja que en la darrera actualització també n'hi havia dotze. Fa dues setmanes, n'hi havia 11, i tres, 8.

L'Hospital de Manlleu, lliure de Covid-19

Totes els ingressats estan a l'Hospital Universitari de Vic; mentre que l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic -gestionat per la FHSC- són centres lliures de coronavirus sense cap pacient amb infecció activa. La Santa Creu ho és des de fa setmanes, mentre que el pacient de Manlleu ha negativitzat aquesta setmana.

D'altra banda, segons Salut, que comptabilitza tots els centres i institucions sanitaris (Atenció Primària, SEM...), a Osona s'han mort un total de 383 persones.

Aquí podeu consultar el mapa amb les dades per comarca



Arxivat a