La Guàrdia Urbana de Vic intensificarà la vigilància i insistirà amb la mascareta

Ja s'han posat una cinquantena de multes

Un agent de la Guàrdia Urbana, a la plaça Major de Vic
Un agent de la Guàrdia Urbana, a la plaça Major de Vic | Adrià Costa
Osona.com
28 d'agost del 2020
Vic té un risc de rebrot de coronavirus alt. Per aquest motiu, des de l'Ajuntament es recorda a la ciutadania l'obligatorietat de portar la mascareta posada en qualsevol espai públic i a partir dels 6 anys, encara que es pugui garantir la distància entre persones. En aquest sentit, també s'insisteix en fer-ne un ús adequat, és a dir, portar-la posada correctament: que protegeixi des de sobre el nas fins al mentó.

En els propers dies, la Guàrdia Urbana de Vic intensificarà la vigilància al carrer i procedirà a multar les persones que no portin la mascareta posada, tant si estan passejant com si estan assegudes en un parc públic. Fins ara la Guàrdia Urbana ha interposat, per aquest motiu, una cinquantena de multes. En aquest tipus d'infraccions la sanció és de 100 euros.

L'ús de la mascareta no eximeix de continuar practicant les altres dues mesures bàsiques d'higiene i seguretat: mantenir la distància mínima interpersonal d'1,5 metres i fer una higiene freqüent amb aigua i sabó de les mans (també abans de posar i treure la mascareta).


Arxivat a