​Centelles reprograma la festa major per reforçar la prevenció

L'Ajuntament obre l'aplicatiu per reservar entrades i anul·la aquelles activitats que atreuen més gent

Els cartells de la festa major de Centelles.
Els cartells de la festa major de Centelles. | Toni Carrasco
Osona.com
26 d'agost del 2020
Tot i que la festa major de Centelles ja estava prevista amb uns protocols de seguretat, amb les noves recomanacions de la Generalitat s'ha hagut de reprogramar per reforçar el missatge de prevenció i responsabilitat. D'aquesta manera, tal com explica l'Ajuntament en una nota, ja està operatiu l'aplicatiu per a la reserva d'entrades dels actes que ho requereixen o bé al Casal Francesc Macià (de 9 a 13h).

Aquestes decisions han estat consensuades amb la Comissió organitzadora i les entitats i associacions implicades en els actes. Si hi ha algun altre canvi, se n'informarà pels canals de comunicació de l'Ajuntament. En cas de mesures més restrictives, l'Ajuntament es reserva el dret d'anul·lar les activitats reprogramades.

Trasllat d'actes i anul·lació d'altres

Els actes que es mantenen es traslladen a la pista de l'escola Ildefons Cerdà i al Casal Francesc Macià, ubicacions que garanteixen l'accés controlat i l'aforament.

Les activitats més significatives i que preveien més afluència de públic es posposen com és el concert de l'Orquestra Venus i la Festa Jove que es faran quan les circumstàncies ho permetin. També es posposen actes d'entitats solidàries, culturals i esportives com la Cursa Embruixada, la Tómbola de Mans Unides o la tarda de botigues.
 

Consulta els actes



Arxivat a