Folgueroles reformarà Can Dachs

S'habilitarà la planta baixa per millorar el Punt d'Informació i crear un nou Punt Jove

L'edifici de Can Dachs, a Folgueroles
L'edifici de Can Dachs, a Folgueroles | Josep M. Montaner
21 d'agost del 2020
L'Ajuntament de Folgueroles ha aconseguit una subvenció per a la reforma de la planta baixa per l'edifici de l'ajuntament, situat a Can Dachs, i la millora del Punt d'informació i la creació d'un Punt Jove. Aquesta petició, que prové del PUOSC de la Generalitat de Catalunya, ascendeix a 267.146,32 euros computables en el pressupost de 2023.

En declaracions a Osona.com, l'alcalde Xavier Roviró apunta que això suposarà una millora per a l'accessibilitat i usos. "Consisteix a assentar i posar ordre a la part de baix de Can Dachs", diu l'alcalde, mentre remarca que l'actuació vol dignificar el punt d'informació i el Punt Jove. Actualment es troba a la tercera planta de l'edifici. "A baix serà molt més accessible, obert i interessant, sobretot per al jovent", afegeix Roviró.

D'altra banda, la subvenció també contempla arreglar la façana "perquè està fràgil". Amb tot l'alcalde apunta que tot i que "la subvenció no arribarà fins al 2023", ja es poden a començar a fer algunes coses. En aquest sentit reconeix que "la cosa va per llarg".