Manlleu tanca amb èxit una programació cultural de dos mesos

La regidora Eva Font fa una valoració "molt positiva" de la iniciativa Viu Manlleu que ha apostat per activitats de petit format i pel talent local

Pep Poblet, Àlex Garrido, Eva Font, Imma Muñoz i Guillem Soler durant la presentació de «Viu Manlleu!»
Pep Poblet, Àlex Garrido, Eva Font, Imma Muñoz i Guillem Soler durant la presentació de «Viu Manlleu!» | Adrià Costa
Carles Fiter
21 d'agost del 2020
Manlleu ha tancat dos mesos de programació cultural amb èxit. Sota el marc de "Viu Manlleu", concerts de petit format, dansa, vermuts artístics, arts escèniques i cultura popular han omplert diversos espais de la capital del Ter: la plaça Fra Bernadí, els Jardins de Can Mataró, l'Embarcador del Ter i el Prat del Rocòdrom. D'aquesta manera s'ha apostat per petites activitats i evitar aglomeracions en actes multitudinaris. La programacó ha conclòs amb la festa major.

En declaracions a Osona.com, la regidora de Cultura Eva Font fa una valoració "molt positiva" de la iniciativa. Reconeix que inicialment va costar que hi hagués més públic, potser per la comunicació o perquè "la gent volia veure la part de seguretat", és a dir, si les normes se seguien correctament. "Llavors l'assistència de públic va començar augmentar", afegeix.

Font assegura que en cap moment s'ha passat de l'aforament i s'han respectat les mesures de seguretat i higiene. En aquest sentit explica que pel concert de l'Orquestra Maravella es van posar inscripcions anticipades sobretot perquè reuneix molt públic i d'una franja d'edat molt concreta. "Hi va haver unes 500 entrades anticipades i hi va haver gent que va venir amb cadira, però va quedar repartida per la plaça", apunta.Una aposta pel talent local

A part de la Maravella, Manlleu ha acollit concerts amb talent local: Guillem Soler, Guillem Roma, Pep Poblet i Paula Valls, entre altres. La iniciativa sorgeix d'una trobada postconfinament amb els artistes locals, en què van expressar que els havien anul·lat tots els bolos. "Encara que sigui de petit format, vam decidir apostar pel talent local", reivindica la regidora.

I no només en la contractació dels cantants, sinó també contractant empreses de la zona per fer el muntatge o, fins i tot, la desinfecció.
Arxivat a