La xifra d'ingressats per Covid als hospitals d'Osona continua a l'alça

A l'última setmana hi ha hagut 8 nous ingressos, que sumen un total de 12 persones hospitalitzades

Una ambulància sortint de l'Hospital Universitari de Vic.
Una ambulància sortint de l'Hospital Universitari de Vic. | Adrià Costa
Osona.com
19 d'agost del 2020
Actualitzat el 20 d'agost a les 8:55h
Un total de 12 persones estan ingressades per coronavirus als hospitals d'Osona. Segons dades d'aquest dimecres del Consorci Hospitalari de Vic (CHV), hi ha hagut vuit casos nous d'hospitalitzats als centres de la comarca amb PCR positiu, respecte a la darrera actualització de fa una setmana.  

Totes els ingressats estan als centres gestionats pel CHV, és a dir, l'Hospital Universitari de Vic i l'Hospital Sant Jaume de Manlleu. L'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic -gestionat per la FHSC- segueix sent -des de fa setmanes- un hospital lliure de coronavirus sense cap pacient amb infecció activa.

La xifra de contagis segueix anant a l'alça als hospitals de la comarca. La setmana passada ja n'hi havia 11 i fa dues, 8. De fet, fa una setmana es registraven 6 nous ingressos i aquesta 8. Cal destacar que el risc de rebrot es manté alt a Osona.

D'altra banda, segons Salut, que comptabilitza tots els centres i institucions sanitaris (Atenció Primària, SEM...), a Osona s'han mort un total de 381 persones. Aquesta xifra es manté estable des de fa temps.

Aquí podeu consultar el mapa amb les dades per comarca


Arxivat a