MMVV 2020

El Mercat de Música Viva de Vic amplia el cartell presencial amb Ana Rossi & Marta Roma i la cantautora Yexza Lara

Deu formacions d'arreu de la Península s'afegeixen a les actuacions en línia

per Osona.com , 19 d'agost de 2020 a les 12:55 |
Durant el concert de Koers el MMVV de l'any passat | José M. Gutiérrez
El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) segueix ampliant el cartell de la 32a edició, que combinarà concerts presencials i en línia. Del primer grup destaquen les incorporacions del duo Ana Rossi & Marta Roma, amb un repertori de cançons populars i composicions pròpies amb una interpretació sofisticada.

També s'afegeix Yexza Lara, cantautora i flautista canària-veneçolana establerta a Barcelona, que estrenarà el seu nou àlbum Como ese mar, amb l'eloqüència del jazz i la bellesa singular de la seva expressió vocal. Pel que fa a les actuacions en línia, s'han programat 10 nous concerts de formacions d'arreu de la Península que es gravaran a Andalusia, Balears, València, Galícia, Extremadura i Portugal.Les actuacions en línia estaran gravades en exclusiva i en alta qualitat. S'oferiran primer als professionals i després al públic general, del 14 al 19 de setembre, a través del web. Els dos grups gallecs que s'afegeixen a la programació seran Laura LaMontagne, que aposta per l'electrònica; i SonDaRúa, pel hip-hop. Per la seva banda, Júlia Colom & Toni Vaquer portaran una proposta de música tradicional mallorquina fusionada amb jazz, que juntament amb el pop del jove veterà Pistola, aproparan les Illes Balears.


D'Andalusia arriba el rock de Califato 3/4 i la proposta visceral de RomeroMartín. També s'incorpora a la programació Tardor, un dels referents del pop al País Valencià, així com el projecte engrescador i festiu de La Fúmiga des de la ciutat d'Alzira. També hi seran els extremenys Javato y los Disfrutones i el grup Dos Pois, que portarà la seva música des de Portugal.


Les deu noves propostes en línia se sumen a la programació ja anunciada, que comptarà amb 40 estrenes, i entre les quals destaca Alba Careta Group i Queralt Lahoz, Bemba Saoco, Carles Cases, Lídia Pujol, The Tyets, Pony Pisador, Las Migas, Meritxell Neddermann, Mi Capitán i Renaldo & Clara.

A banda del duo format per Ana Rossi & l'osonenca Marta Roma i la cantautora Yexza Lara, cal recordar que el MMVV comptarà amb els concerts en directe de Ginestà, Pau Vallvé, Blaumut, Gemma Humet, Gerard Aledo, Massa, Le Nais i Riders of the Canyon, el crossover de la Joana Serrat, el Roger Usart, la Marta Delmont i el Matthew McDaid. També hi haurà programació per a públic familiar amb El Pot Petit i Reggae per xics.

 

Participació