​Instal·len pantalles tàctils a quatre CAP d'Osona

Els dispositius de l'ICS es poden trobar a Prats de Lluçanès, Santa Eugènia de Berga, Roda de Ter i Taradell

Una de les pantalles tàctils que es poden trobar a alguns CAP d'Osona.
Una de les pantalles tàctils que es poden trobar a alguns CAP d'Osona. | ICS Catalunya Central
Osona.com
13 d'agost del 2020
Actualitzat a les 15:33h
L'Institut Català de la Salut a la Catalunya Central ha instal·lat pantalles tàctils a deu centres d'atenció primària i consultoris del territori durant les darreres setmanes. Tal com explica en una nota, a Osona, se n'han col·locat als CAP de Prats de Lluçanès, de Santa Eugènia de Berga, de Roda de Ter i al consultori local de Taradell.

Els dispositius permeten la programació de visites amb els diferents professionals, la impressió del pla de medicació, la consulta de la llista de les visites programades, avisar de l'arribada al CAP o bé l'anul·lació de visites. Les pantalles tàctils estan situades a l'entrada dels CAP. També s'han instal·lat a altres consultoris de la regió central com Puig-reig, Moià, Gironella, Cardona, Navarcles i Vacarisses.

Els dispositius TESEO són unes pantalles tàctils semblants als caixers automàtics que ajuden a descongestionar els taulells d'admissió i a fer més àgil el procés d'acollida i visita. També permeten la impressió de la relació de visites pendents i els justificants de visites, entre d'altres. Amb aquestes darreres instal·lacions, un total de 30 centres d'atenció primària de l'ICS a la Catalunya Central compten amb els dispositius TESEO.