Dos detinguts per robar en una fleca de Roda de Ter i un tercer en un estanc de Tona

Els Mossos van arrestar dos joves de Manlleu i un home de Tona

Osona.com
12 d'agost del 2020
Actualitzat a les 10:44h
Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes per diferents robatoris a Osona. El primer cas va ser diumenge passat, 9 d'agost, quan van detenir dos joves, de 21 i 22 anys i veïns de Manlleu, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Tal com explica el cos, a les cinc de la matinada, tres joves van forçar els accessos d'una fleca del carrer Joan de Mas, a Roda de Ter, i després van fugir en vehicle. Una patrulla que s'adreçava des de Manlleu va aconseguir aturar el vehicle a la carretera BV-5222, però un dels ocupants va aconseguir fugir corrents.

A l’interior del vehicle van localitzar una palanca, un martell, una clau d'un altre vehicle, una guardiola i el calaix d'una caixa enregistradora. Els agents que s’havien adreçat directament a la fleca van confirmar que aquests dos últims objectes els acabaven de sostreure de l'establiment. Per això, els van acabar detenint,

A més, els agents van poder comprovar que el vehicle amb el qual circulaven l'havien sostret a finals de juliol a Manlleu. Per això, al detingut de 21 anys també se l’acusa d'un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle.

La investigació continua oberta per tal de localitzar i detenir el tercer implicat. Els detinguts van passar aquest dimarts a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

El robatori a l'estanc de Tona

D’altra banda, els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts un home, de 48 anys, veí de Tona, com a presumpte autor d’un robatori amb força. Durant la matinada de dimarts, una dotació va sentir l'alarma de l'estanc del carrer Major. Quan va arribar-hi va veure com fugia un home conegut per haver estat detingut els últims dies.

Minuts després van poder aturar-lo i detenir-lo a la plaça de l'Església. El detingut havia utilitzat una tapa de clavegueram per fracturar la porta, accedir a l'interior i sostreure diners del taulell. Durant l'escorcoll els agents van localitzar els diners sostrets. 

El detingut, amb nombrosos antecedents per delictes contra el patrimoni, passarà aquest dimecres a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a