Vic

​Vic tindrà mercat aquest dissabte festiu

També poden obrir els comerços i centres comercials perquè és un festiu d'obertura comercial

per Osona.com , 11 d'agost de 2020 a les 15:55 |
El mercat a la rambla del Passeig | Adrià Costa
Aquest dissabte 15 d'agost, festivitat de la Mare de Déu d'agost, és un dels festius d'obertura comercial fixat per la Generalitat de Catalunya i, per tant, botigues, establiments, mercats i centres comercials de Vic poden obrir i mantenir el seu horari habitual. A Vic, doncs, hi haurà com de costum el mercat de marxants setmanal, amb les seves parades d'alimentació, roba, calçat, complements, flors i planters, a la plaça Major i a la rambla del Passeig.


Com cada dissabte des del 27 de juny, la rambla del Passeig i dels Montcada (el Portalet) estan tancades al trànsit en horari de mercat. La mesura està pensada per garantir les distàncies sanitàries entre persones i parades, ja que d'aquesta manera pot haver-hi el nombre de marxants que hi havia abans de l'estat d'alarma.

Aquesta iniciativa també forma part del projecte per crear el pulmó verd al centre de Vic i convertir en una illa de vianants les rambles del Bisbat i dels Montcada per fomentar la mobilitat sostenible i saludable, continuant cap al model de Vic, ciutat 30.

 

Participació