Manlleu celebra una festa major reduïda

Els concerts de Guillem Roma, Guillem Soler o Joan Colomo marquen la programació de la festivitat a la capital del Ter

Guillem Roma farà un concert el divendres 14 d'agost a la plaça Fra Bernadí
Guillem Roma farà un concert el divendres 14 d'agost a la plaça Fra Bernadí | Toni Carrasco
Osona.com
11 d'agost del 2020
Actualitzat a les 16:06h
Manlleu celebra a partir d'aquest dimecres, 12 d'agost, i fins el diumenge 16 la seva festa major. Una celebració atípica i reduïda, ja que té menys actes i que estan marcats pel compliment de les mesures de seguretat establertes.

La festa major comença amb la cercavila de Gegants i el pregó, que enguany es farà a la plaça Fra Bernadí per poder tenir un major aforament complint amb les distàncies de seguretat. L'encarregada de pronunciar-lo és la infermera geriàtrica de la residència Aura Núria Grané.

Havaneres, concerts i teatre

També hi haurà havaneres (dijous 13), concert de sardanes i concert de Guillem Roma (divendres 14), concert de Guillem Soler (dissabte 15), vermut amb Joan Colomo i concert de fi de festa amb la Maravella (diumenge 16).

D'altra banda, per als amants del teatre es pot veure l'espectacle de Festa Major: Petita Mort al Teatre Centre (més informació en aquest enllaç), així com la visita teatralitzada L'esperit del Ter a càrrec de la companyia CorCia Teatre al Museu del Ter.

El que no sortirà de la Devesa és el Serpent. Enguany s'ha decidit descartar la festa i el tradicional espectacle dedicat a la serp més famosa de Manlleu perquè aglutina molta gent. Tot i això, es podrà escoltar la llegenda del Serpent des de Ràdio Manlleu o en directe des de la plaça Fra Bernadí. També es pot veure una exposició dedicada a la història del Serpent.

Pel que fa a la Fes-te Jove de Manlleu, hi haurà diversos concerts, sopar popular, birrapong, un brunch i campionat de bitlles catalanes, entre altres.

Tot i que la festa major és més reduïda, la capital del Ter ha acollit activitats durant tot l'estiu repartides per la plaça Fra Bernadí i el passeig del Ter sota la programació Viu Manlleu, que encara s'allargaran fins al 23 d'agost.
 

Consulta tota la programació de la festa major

Consulta tota la programació de la Fes-te Jove de Manlleu

Arxivat a