Marc Lloret seguirà a la direcció artística del Mercat de Música Viva de Vic

Conjuntament amb Oriol Roca han guanyat el concurs per a l'edició del 2021, que és prorrogable a tres anys i té en compte la nova realitat imposada per la Covid-19

Marc Lloret
Marc Lloret | Josep M. Montaner
Osona.com
11 d'agost del 2020
Actualitzat a les 9:08h
Marc Lloret i Oriol Roca han tornat a guanyar el concurs per la direcció artística de l'edició de 2021 (la 33a) del Mercat de Música Viva de Vic (MMVV). La direcció artística serà prorrogable a tres anys. El comitè d'experts es va reunir telemàticament el passat 22 de juliol i va atorgar al projecte de Lloret i Roca una puntuació de 85,92, mentre que el segon projecte que es va presentar, de l'empresa AcqusticPlatform SL, va rebre una puntuació de 47.

Segons informa el MMVV, la proposta guanyadora continua amb les línies d'actuació seguides els últims anys "amb resultats molt positius" i té en compte la nova realitat imposada per la Covid-19 i proposa diverses iniciatives per adaptar-s'hi.

En aquest sentit, afegeixen que el projecte de Lloret i Roca introdueix innovacions amb la mirada posada a posicionar el mercat "com a actor estratègic de la indústria musical a nivell nacional i internacional". A més, asseguren que s'ha valorat molt positivament totes les aportacions referents a les polítiques d'inclusió social, igualtat de gènere i impacte ambiental.

L'edició d'enguany del MMVV serà la desena que dirigeix Marc Lloret. Durant la presentació del MMVV d'enguany, va explicar que "tot i portar deu anys creiem que tenim coses a dir, que ens agrada molt la feina i l'entorn en el que treballem ens ha convidat a tornar-nos-hi a presentar".

Aquest 2020, la preestrena en línia del nou disc de Maria Arnal i Marcel Bagés, autors de 45 Cerebros 1 y Corazón, inaugurarà el mercat el diumenge 13 de setembre. La 32a edició del certamen també inclourà, però, actuacions en directe en diversos espais de Vic com és el cas de Pau Vallvé, Blaumut, Gemma Humet, Ginestà i El Pot Petit.

Arxivat a