Convocada una nova edició dels Premis Literaris del Pacte de Sant Sebastià

Els participants es poden inscriure a la 16a edició fins al 24 d'agost

Osona.com
10 d'agost del 2020
Els Premis Literaris Pacte de Sant Sebastià o dels Vigatans, han estat convocats en la seva 16a edició. El termini de lliurament de les obres finalitza el 24 d'agost i enguany els treballs només es poden enviar per correu electrònic. El jurat està format per Víctor Pallàs, Txevi Rovira, Biel Barnils i Enric Martín.

Hi ha premis de prosa i poesia en categoria infantil, juvenil i per adults, i destaca, entre aquests, el Premi Especial Llorenç Tomàs. Es tracta d'un premi de recerca i/o investigació centrat en el període de la Guerra de Successió, també pot ser poesia, prosa, assaig, teatre o còmic, basat en els fets històrics o amb una intencionalitat més lliure de ficció històrica.

El veredicte i lliurament de premis serà el diumenge 6 de setembre al matí a l'ermita de Sant Sebastià, en el marc de la Commemoració del Pacte dels Vigatans, posposada a caua de la pandèmia. Els premis estan organitzats pels Ajuntaments de Santa Eulàlia de Riuprimer i Vic, i també per Òmnium Cultural d'Osona, i compten amb la col·laboració del Consell Comarcal d'Osona.
 

Consulta les bases del concurs

Arxivat a