Auto Pla Vic 4x4 estrena instal·lacions

El concessionari oficial de les marques Jaguar i Land Rover disposa ara d'un espai de 3.900 m² construïts

Les noves instal·lacions de l'empresa
Les noves instal·lacions de l'empresa | Auto Pla Vic 4x4
Redacció
08 d'agost del 2020
Auto Pla Vic 4x4, el concessionari oficial de les marques Jaguar i Land Rover del grup Movento, ha estrenat noves instal·lacions al carrer del Blat número 13 (la Ronda) de Gurb, davant l’encreuament de la C-25 amb la C-17, a només cinc minuts de les antigues.

Amb una superfície d'uns 3.900 m² construïts i 2.700 m² exteriors, el nou espai compta amb tres nivells repartits entre una àmplia zona d’exposició de vehicles, tant nous com d'ocasió, el taller i les oficines. Entre les novetats respecte a les antigues instal·lacions, destaquen les zones de configuració virtual, d’hospitality i d'accessoris, així com els punts de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics. 

El nou concessionari presenta unes instal·lacions més modernes i adaptades a les necessitats actuals, complint amb els estrictes estàndards de la companyia anglesa Jaguar Land Rover. En destaca l'eficiència energètica de la nau de recent construcció, l’aprofitament de la llum solar, l’ús de llums led i la filosofia paperless amb una clara aposta per la digitalització (faristols digitals, pantalles, tauletes...) entre altres característiques enfocades a la sostenibilitat.

En total, el nou concessionari compta amb un equip humà de 21 persones.
 
Arxivat a