La xifra d'ingressats per Covid-19 als hospitals d'Osona s'eleva a vuit

En l'última setmana no hi ha hagut cap defunció

L'Hospital Universitari de Vic
L'Hospital Universitari de Vic | Josep M. Montaner
Osona.com
06 d'agost del 2020
Actualitzat a les 14:48h
Actualment hi ha vuit persones ingressades per coronavirus als hospitals d'Osona. Segons dades d'aquest dimecres del Consorci Hospitalari de Vic (CHV), hi ha hagut quatre nous ingressos als centres hospitalaris de la comarca amb PCR positiu i una alta, respecte a la darrera actualització de fa una setmana

Totes vuit estan hospitalitzades als centres gestionats pel CHV, és a dir, l'Hospital Universitari de Vic i l'Hospital Sant Jaume de Manlleu. L'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic -gestionat per la FHSC- segueix sent -des de fa quatre setmanes- un hospital lliure de coronavirus sense cap pacient amb infecció activa.

La xifra de contagis sembla que torna a repuntar una mica a la comarca. Fa cinc setmanes hi havia nou hospitalitzats; fa quatre, quatre; fa tres, tres; fa dos i la setmana passada, cinc.

D'altra banda, segons Salut, que comptabilitza tots els centres i institucions sanitaris (Atenció Primària, SEM...), a Osona s'han mort un total de 381 persones. O sigui, en una setmana no hi ha hagut cap defunció.

Aquí podeu consultar el mapa amb les dades per comarca


Arxivat a