coronavirus

Mala maror entre els paradistes pel canvi de lloc del mercat setmanal de Tona

Les mesures de l’Ajuntament per la Festa Major no van acabar d’agradar

per NacióDigital , 4 d'agost de 2020 a les 15:00 |
Una parada del mercat, a la plaça Major | Ajuntament de Tona
En motiu dels actes de la Festa Major d’Estiu de Tona, i per tal de garantir el compliment de les mesures de seguretat decretades pel Govern, l’Ajuntament va decidir que el mercat setmanal de divendres, 31 de juliol, i el mercat Tona Fira de 2a mà i antiguitats del dissabte 1 d’agost s’havien de canviar de lloc. 


Així, pel que fa al mercat setmanal, que últimament estava situat a la plaça Major, es va traslladar a l’esplanada de la Canal, el producte no alimentari, i l’alimentari, al carrer Antic Camí del Coll. El mercat de 2a mà i antiguitats es va situar a la feixa de sota l’esplanada de la Canal.

La mesura no va agradar massa als paradistes del mercat setmanal, no pel fons en si, sinó per la forma. L’Ajuntament els hi va comunicar fa uns dies i no van poder avisar els seus clients del canvi.


Els comerciants consideren que se’ls hauria d’haver comunicat almenys la setmana anterior, abans del mercat, la qual cosa hauria facilitat les coses, ja que ho haurien pogut dir als clients que van venir aquell dia.

El resultat és que el divendres molts veïns i veïnes del poble es van adreçar a la plaça Major i no van trobar-hi ni el mercat ni cap informació de perquè no hi havia les parades. Segons alguns comerciants, això va motivar que les vendes baixessin.

 

Participació