​Enxampats sacrificant xais sense llicència en uns baixos de Vic

El local està situat al carrer Sant Joan Bosco

Redacció
03 d'agost del 2020
Actualitzat a les 14:31h
Actuació contundent de la Guàrdia Urbana de Vic, arran d’una queixa veïnal, que informava que en uns baixos s’estaven sacrificant animals. Els actes van tenir lloc al carrer Sant Joan Bosco, el passat divendres 31 de juliol, a dos quarts de nou del matí.

Els agents es van personar al lloc i van poder constatar que, efectivament, en uns baixos, sense autorització per realitzar-hi sacrificis animals, hi havia cinc xais morts i 19 de vius. A l’interior del local hi havia cinc persones una de les quals, un veí de Vic de 48 anys, es va identificar com el responsable.

Els dos veterinaris que es van desplaçar al lloc dels fets van aixecar acta de totes les anomalies detectades, i es va contactar amb una empresa especialitzada que es va  encarregar d’emportar-se els animals morts. Els animals vius van ser transportats fins a una explotació ramadera també autoritzada, on han quedat aïllats de la resta d’animals de l’explotació, a l’espera que el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Alimentació determini les mesures a seguir.
Arxivat a