Torelló

Torelló repara les pilones d'accés al nucli antic

La circulació a la zona està restringida

per Redacció , 31 de juliol de 2020 a les 14:57 |
Pilona del carrer Ges d'Avall. | Ajuntament de Torelló
Després d'un temps sense funcionar, s'han pogut reparar les pilones del carrer del Pont i carrer Ges d'Avall de Torelló. Encara es mantenen en procés de reparació les pilones del Pas de la Sagrera i carrer Rocaprevera.

Recordem que només poden accedir a la zona delimitada els veïns dels carrers afectats, els propietaris o arrendataris de places d’aparcament i els titulars d’establiments comercials ubicats a l’àmbit afectat per l’accés restringit.


L’accés està prohibit per als vehicles de més de 3,5 tones; per càrrega i descàrrega, s’hi pot accedir de 7 a 11 del matí i de 3 a 5 de la tarda, de dilluns a divendres i de 7 a 11 del matí els dissabtes. La velocitat està limitada a 20 km/h.

Els veïns disposen d’un comandament a distància per poder abaixar les pilones. En cas de tenir algun problema o incidència amb l'accés, es poden adreçar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) del carrer Ges d'Avall, 5, demanant cita prèvia al Tel. 93 859 10 50 en horari de 9 a 14 h. Fora d'aquest horari, poden contactar amb la Policia Local, Tel. 93 859 06 67. 

 

Participació