coronavirus

Cultura i seguretat marquen una atípica Festa Major de Tona

La programació es podrà gaudir sota unes estrictes mesures de seguretat

per NacióDigital , 31 de juliol de 2020 a les 14:46 |
L'Orquestra Maravella tornarà a Tona | OM
Tona finalment tindrà Festa Major. La començarà aquest divendres, 31 de juliol, i s’allargarà fins al proper dimarts, 4 d’agost. Enguany, però, com a conseqüència de la Covid-19, es viurà de manera molt diferent. 

L’Ajuntament ha optat per programar activitats a l’aire lliure –especialment, culturals– que permetin gaudir de la festa sense problemes. El punt neuràlgic de la festa serà l’esplanada de la Canal, on aquest any no hi haurà les atraccions, que no vindran. Hi haurà pallassos, contes, circ, cinema i fins i tot un correfoc estàtic, entre d'altres. 


Les activitats tancades es faran seguint un estricte protocol de seguretat, que podeu consultar al web de l’Ajuntament. Així, hi haurà control de temperatura, mascaretes obligatòries i desinfecció de mans abans d’entrar (gel hidroalcohòlic). A més, caldrà que l’assistència als espectacles es faci amb reserva prèvia i, per aquest motiu, s’hauran de recollir els tiquets per als diversos actes (encara que siguin gratuïts) a l’estand habilitat.

Totes les activitats que es facin en un escenari, inclosos el concerts joves, estan pensades per gaudir assentats en cadires, disposades prèviament garantint la distància personal mínima. El  mobiliari (cadires) es desinfectarà després de cada un dels espectacles


Algunes propostes, com les havaneres o la cloenda del programa, amb el concert de l’Orquestra Maravella, es duplicaran per dividir el públic i evitar les aglomeracions.

Programa de la Festa Major de Tona 2020

 

Participació