Detingut un home a Centelles per intent d'homicidi amb arma blanca

En una baralla en un domicili, la víctima va rebre una ganivetada a l'abdomen

Redacció
31 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:38h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimarts, 28 de juliol, un home, de 31 anys, de veí de Centelles, com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi. També van detenir un jove de 20 anys, veí del Prat de Llobregat, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força.

Els fets van succeir el mateix dia 28 de juliol, quan agents de la comissaria de Vic van rebre l'avís que en un pis de la població de Centelles s'hi hauria produït una baralla. Els mossos quan hi van arribar es van dirigir d'immediat al pis on s'havia sentit molts crits i mostres de la possible baralla. 

Quan els policies van trucar a la porta ningú els van obrir i va sortir un home per la finestra manifestant que allà no hi havia succeït cap baralla. Els mossos van observar que l'home portava la roba tacada de sang, també van veure que hi havia un altre home amb ferides a la cara. Van tornar davant la porta fins que finalment l'home els va obrir i els va insistir en què no hi havia hagut cap baralla a l'immoble. 

Els agents van observar que a part de l'home que els va obrir i l'altre persona que tenia ferides superficials a la cara hi havia una tercera persona al pis. Els mossos van insistir per poder entrar a veure l'estat del tercer home i finalment quan hi van accedir van veure que aquest presentava una ferida greu d'arma blanca a la zona de l'abdomen. Va ser traslladat d'immediat a l'Hospital de Vic i derivat al Vall d'Hebron a causa de la gravetat de la ferida.

Davant els fet observats els mossos van detenir l'home que els havia obert la porta i que presumiblement s'hauria barallat amb la víctima.

Pel què fa a l'altre home que hi havia al pis, aquest en veure la presència policial va fugir per la teulada, però els mossos el van aconseguirà aturar, moment en el qual li van trobar una bossa negra plena d'objectes que provenien d'un robatori amb força d'una casa propera i també va quedar detingut.

Els detinguts, tots dos amb antecedents, van passar el dia 29 de juliol a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs per l'autor del robatori i presó per l'autor de la temptativa d'homicidi.
Arxivat a