​Capgirem Vic denuncia que l'alcaldessa silencia l'oposició al ple

La formació es queixa que no es va complir el reglament en el debat sobre un aparcament soterrat

Anna Erra, alcaldessa de Vic.
Anna Erra, alcaldessa de Vic. | Ajuntament de Vic
NacióDigital
30 de juliol del 2020
L'assemblea de Capgirem Vic denuncia les pràctiques que es porten a terme al ple municipal per part de l'alcaldessa Anna Erra que “silencia els grups polítics de l'oposició –no només Capgirem Vic- incomplint l'article 91.2 i 94 del Reglament d'Organització i Funcionament de les Corporacions Locals (ROF), on diu clarament que, si algun grup ho sol·licita, es procedirà a donar un segon torn de paraula”.

La formació titlla l’actuació d’Erra de “falta de respecte”. El passat ple del dilluns 27 de juliol va estar marcat per l'aprovació de la creació de l'establiment del servei d'un aparcament soterrat al parc de Maria Àngels Anglada, que havia estat introduït a l'ordre del dia via urgència. Capgirem Vic va denunciar durant la intervenció d'aquest punt “la manca total de transparència” pel fet de que l'alcaldessa “no donés explicacions coherents sobre la urgència de la seva aprovació i que, tant ella com la regidora Fabiana Palmero, no facilitessin informació als grups de l'oposició sobre les intencions reals que hi ha darrera la construcció de l'aparcament soterrat”. 

Capgirem es queixa que l'alcaldessa de Vic va negar la paraula al torn de rèplica a tota l'oposició del consistori, al veure que no estaven d'acord amb les explicacions que els havia donat la regidora Palmero, “en un intent de silenciar informacions que no volen que siguin públiques ni de permetre el debat polític amb arguments que rebaten les seves explicacions”.
Arxivat a