VÍDEO Tres ferits en una col·lisió entre dos camions i un cotxe al túnel de Bracons

Un dels implicats ha estat ingressat molt greu a l'Hospital Trueta de Girona

NacióDigital
29 de juliol del 2020
Actualitzat el 30 de juliol a les 8:42h
Un accident entre dos camions, una grua que duia un cotxe a sobre i un altre turisme a dins del túnel de Bracons ha obligat a tallar poc abans de les cinc de la tarda la carretera C-37 entre els quilòmetres 154 i 172, en terme de Sant Pere de Torelló (Osona).

A un quart de deu de la nit la via seguia interrompuda. El trànsit es desvia per les vies alternatives BV-5224 en sentit nord al municipi osonenc i GIV-5273 en sentit sud a la Vall d'en Bas.

Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) hi ha hagut tres afectats, un ferit greu que ha estat traslladat a l'hospital Trueta de Girona i dues persones amb lesions de caràcter menor. Una ha estat duta també al Trueta, mentre que l'altra ha anat a l'Hospital de Vic.
 
El SEM també ha atès dues persones més, que han estat donades d'alta in situ, segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT).
Els Mossos d'Esquadra i els Serveis d'Emergència han rebut l'avís al voltant de les sis, enviant diverses dotacions al lloc del sinistre. La carretera ha quedat completament inutilitzada per l'obstrucció dels tres camions, que han escampat el contingut dels vehicles per l'asfalt.
Arxivat a