Vic, capital de la moda independent durant tres dies

El festival Off Modo se celebra aquest cap de setmana al recinte firal El Sucre

El festival Off Modo de l'any passat
El festival Off Modo de l'any passat | Festival Off Modo
Osona.com
29 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:02h
La segona edició del festival internacional de moda independent Off Modo se celebrarà a Vic aquest cap de setmana, dies 30 i 31 de juliol,i 1 d'agost. Els impulsors són Meritxell Balmes, fundadora del Vic Fashion Institute, i Vicenç Mustarós, creador de la 080. Es preveu que les desfilades siguin estàtiques, cosa que vol dir que les creacions dels dissenyadors s'exposaran en maniquins. 

L’esperit d’aquest festival és presentar els creadors i dissenyadors independents, els quals desenvolupen els seus treballs amb absoluta llibertat i controlen tot el procés de la seva obra, des del disseny i la producció fins a la comercialització. Durant tres dies, la ciutat de Vic es convertirà en un aparador per aproximar la moda al carrer i en un gran escenari de desfilades, tallers, exposicions, projeccions, debats, taules rodones, etc.

En l’edició d’aquest any, i degut a la situació actual, se centrarà tot el contingut en un sol espai, el recinte firal del Sucre, la qual cosa permetrà mantenir i complir amb totes les mesures de seguretat que la situació requereix, sense renunciar a utilitzar puntualment algun espai públic.
 
El festival OFF Modo, amb Vicenç Mustarós com a director creatiu i Meritxell Balmes com a adjunta a la direcció del projecte, obre les portes no només a l’univers de la moda creativa o d’autor sinó també a tots aquells professionals que, d’alguna manera o altra hi estan vinculats: dissenyadors gràfics i industrials, músics, artistes, fotògrafs, analistes, restauradors, models, relacions públiques, comunicadors, etc. 

- Tota la informació del festival

Arxivat a