Guillem Roma i The Sey Sisters tanquen la Festa Major de Torelló

Les activitats s'han hagut d'adaptar a la situació actual i per això s'ha suspès la Porronada i el Riminí

The Sey Sisters
The Sey Sisters | Promocional
Osona.com
29 de juliol del 2020
Actualitzat a les 12:59h
Torelló encara el final de l'atípica Festa Major "adaptada a les circumstàncies actuals", tal com ho explicava l'alcalde Marçal Ortuño en la presentació de la programació. Els actes s'allargaran fins al proper diumenge, 2 d'agost.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, la major part de les activitats s'han centralitzat als jardins Vicenç Pujol i tenen un aforament limitat i controlat. També s'ha demant a la població respectar les distàncies de seguretat, utilitzar sempre la mascareta i seguir les senyalitzacions i les instruccions de l'organització. Segons el regidor de Cultura, Xevi Lozano, els jardins Vicenç Pujol són "l'espai idoni perquè permet el control de l'aforament i el compliment de les mesures de prevenció i, a més, està al centre del poble".

També s'ha dissenyat un circuit per ordenar les entrades i sortides als jardins i procurar evitar les aglomeracions. S'hi pot accedir per l'entrada de la plaça Vella i la de la reixa del Camí Nou de Can Parrella, i se surt per la reixa del carrer Ges d'Avall i pel nou accés del Camí Nou de Can Parrella/carrer Maria Aurèlia Campmany.

Entre els actes de la part final del programa, destaca l'espectacle Impro con Limón, aquest dimecres; Tocs de crida a la lluna, una batucada estàtica a diferents places del poble i un sopar popular, el divendres; i els gegants i nans i els concerts de l'Orquestra Mongrins, el dissabte. 

La festa finalitzarà diumenge amb dos concerts de gran nivell: primer, Guillem Roma i, tot seguit, The Sey Sisters
 

Consulta tota la programació

Durant la roda de premsa de presentació de Torelló Foto: Aj. de Torelló




Arxivat a