La Facultat de Medicina de Vic atorgarà 25 beques el curs vinent per pal·liar l'impacte de la Covid-19

Un 33% de l'alumnat podrà accedir als ajuts el curs que ve

Osona.com
05 d'agost del 2020
Actualitzat a les 11:11h
La Facultat de Medicina de la UVic-UCC atorgarà el curs vinent, i de forma excepcional, un conjunt de 25 noves beques destinades a finançar part del cost de la matrícula de l'alumnat. Es tracta d'uns ajuts de 4.000 euros cadascun que es distribuiran entre l'estudiantat en funció de criteris de renda, i que la Fundació d'Estudis Superiors en Ciències de la Salut (FESS), l'entitat titular de la facultat, ha aprovat per pal·liar l'impacte econòmic que la crisi de la Covid-19 ha pogut provocar en moltes famílies. Segons el centre, un 33% de l'alumnat podrà accedir als ajuts.

Les beques Covid-19 s'afegeixen a altres mesures que la facultat ja té instaurades. Cada any s'ofereixen 25 noves beques en funció de la renda a estudiants de primer curs, que un cop obtingudes es mantenen durant els sis anys de durada del grau. Es tracta d'uns paquets de beques compatibles amb les que, també amb criteris de renda, distribueix el Ministeri d'Educació i Formació Professional del govern espanyol.

D'altra banda, la facultat privada també atorga les Beques Talent, unes ajudes de 4.000 euros cadascuna als dos millors expedients acadèmics de cada nivell. En paral·lel, aquest any també s'ha estrenat un quart paquet de beques vinculades a la Pràctica Clínica, que reben els vuit millors expedients d'aquesta assignatura. Cal destacar que la matrícula és d'uns 14.000 euros.
 

Consulta les beques

Arxivat a