Suspès el festival Bioritme de Vilanova de Sau

Les entrades seran vàlides per a l'edició del 2021

Bioritme Festival 2019.
Bioritme Festival 2019. | Albert Alemany
Osona.com
24 de juliol del 2020
El Festival BioRitme tampoc se celebrarà aquest estiu a Osona. L'organització del certamen, que va del 27 al 30 d'agost al Pantà de Sau, ha anunciat la suspensió de la 8a edició davant la incertesa "de l'evolució de la pandèmia": "la viabilitat per celebrar un esdeveniment com Bioritme és impossible".

Per això, ja posen les dates de l'any vinent. Se celebrrà el 26, 27, 28 i 29 d'agost de 2021. En aquest sentit, destaquen que les entrades ja comprades per aquest estiu seran vàlides per a la propera edició sense necessitat de fer cap gestió. Tenen la intenció de mantenir "pràcticament la totalitat del cartell" que hi havia previst.

En aquest sentit, l'organització demana mantenir les entrades, ja que "les despeses generades per la celebració d'aquesta edició són irrecuperables, i mantenir durant 12 mesos més tota l'estructura amb totes despeses generals que comporta fan complicat ara més que mai poder continuar amb el Bioritme".

Fins ara hi havia artistes confirmats com Oques Grasses, The Sey Sisters, Sense Sal, els holandesos Bazzookas, els DJs Na Fentt, OGT i Kënda, el grup de versions Angangas, Ciudad Jara, Xavi Sarrià, Tribade, Koers i els portuguesos Olive Tree Dance.