Mig miler de persones gaudeixen del Més Nits!

Els tallers, xerrades i actuacions de temàtica oriental han tingut un 89% d'ocupació

El Més Nits! va començar amb una classe de Taitxí a la plaça de Vic
El Més Nits! va començar amb una classe de Taitxí a la plaça de Vic | Aj. de Vic
Osona.com
23 de juliol del 2020
Èxit del Més Nits!, el programa previ al Festival Nits de cinema oriental que apropa aquesta cultura a través de tallers, xerrades i actuacions als Centres Cívics de Vic. Durant 15 dies, mig miler de persones han gaudit de les 16 activitats monogràfiques, així com de l'exposició "Les filles de Durga".

Tal com explica l'Ajuntament, l'ocupació total del "Més nits!", que ha arribat a la cinquena edició, ha estat del 89% i una dotzena d'activitats han exhaurit les places disponibles amb el servei de reserva telemàtic.

La regidora de Cultura, Susagna Roura, es mostra satisfeta per la bona rebuda d'aquesta oferta cultural que s'ha consolidat i que, per primer cop, no ha hagut d'anul·lar cap activitat per falta d'assistents. Roura remarca que ha suposat el retorn de l'activitat cultural als Centres Cívics després d'haver-se hagut de tancar per la pandèmia.

El programa "Més Nits!" està organitzat per l'Ajuntament de Vic, el Festival Nits de Cinema Oriental i Horitzó Àsia amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, el Seminari de Vic i el Museu de l'Art de la Pell. Un total de 2.649 persones han participat en les cinc edicions d'aquesta iniciativa.
Arxivat a