Les Masies de Voltregà restaura la teulada de l'ajuntament

També ha rehabilitat la sala de les cavallerisses i l’Aula de Ceràmica i Modelatge

La teulada de l'ajuntament de les Masies de Voltregà
La teulada de l'ajuntament de les Masies de Voltregà | Aj. de les Masies de Voltregà
Osona.com
22 de juliol del 2020
L'Ajuntament de les Masies de Voltregà finalitza aquest juliol la restauració de la teulada de l'edifici de l'ajuntament a la Casa Forta del Despujol. Tal com explica en una nota, els treballs han comptat amb un ajut de 200.000 euros de la Diputació de Barcelona i de 69.928,00 euros de la Generalitat de Catalunya. S’ha refet tota la teulada, s'han consolidat les bigues de fusta i s'hi ha posat una claraboia que dona llum natural a l’interior de l’edifici.
 
D'altra banda, l'Ajuntament ha rehabilitat amb recursos propis, les antigues cavallerisses de la Casa Forta del Despujol que serà un espai destinat a diversos usos, com una sala per als veïns per fer-hi trobades de familiars i amics amb el pagament d'una taxa. També s'ha reformat l'Aula de Ceràmica i Modelatge, que amplia la programació que realitza l’Escola de Dibuix i Pintura de les Masies de Voltregà.

De cara al setembre es farà una jornada de portes obertes per tal que els veïns que ho sol·licitin puguin visitar i conèixer aquests nous espais rehabilitats.
 

L'Ajuntament també ha rehabilitat l'Aula de Ceràmica i Modelatge. Foto: Aj. de les Masies de Voltregà