Viladrau

Viladrau impulsa una aplicació per gestionar els ajuts econòmics pel coronavirus

Les ajudes per a les famílies van dels 100 als 600 euros i s'han de gastar en empreses i comerços del municipi

per Osona.com, 22 de juliol de 2020 a les 08:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Viladrau ha impulsat les bases per unes ajudes econpomiques destinades a les famílies dels municipis que van dels 100 als 600 euros. La pecularietat d'aquesta iniciativa, que ronda els 16.000 euros, és que els diners s'han de gastar en empreses del municipi, cosa que també serveix per a reactivar l'economia de la zona. L'Ajuntament retornarà la part adjudicada amb ajudes del 50%, és a dir, una família que obtingui 400 euros, en consumirà 800 a l'empresa o comerç.

Per gestionar-les, s'ha impulsat una aplicació -software del qual ha costat uns 4.000 euros- que està a l'abast de les empreses i comerços que vulguin participar-hi. Alhora també serà una plataforma que servirà per fer accions comercials i de màrqueting del seu negoci. El ple de l'Ajuntament de juliol va aprovar per unanimitat les bases d'aquestes ajudes, que són complementàries a qualsevol altres que es pugui rebre.






 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació