​Els primers líders de la Promovelocitat comencen a marcar diferències al Circuit d'Osona

La competició de motociclisme arrenca a Vic sota unes estrictes mesures de seguretat per la Covid-19

Aquest diumenge al Circuit d'Osona
Aquest diumenge al Circuit d'Osona | Josep M. Oliver
Osona.com
21 de juliol del 2020
Actualitzat a les 16:12h
El Circuit d'Osona ha acollit aquest diumenge, 19 de juliol, l'estrena de la Copa Catalana de Promovelocitat, que no s'havia pogut iniciar a causa de la pandèmia. La prova s'ha celebrat sota unes estrictes mesures de seguretat per evitar el contagi de la Covid-19. En total, han participat en la prova 33 pilots, un xifra que no es gens menyspreable en les actuals circumstàncies. Matinal molt assolellada, amb alguna petita caiguda sense massa conseqüències.

Hi havia ganes després de tants mesos d'inactivitat. Hi això s'ha notat a les vuit curses que s'han disputat a les quatre categories del campionat (dues a cada una): PromoRACC1, PromoRACC2, PromoRACC3 i PromoRACC Elèctric. Com a tònica general, destacar que, a les quatre categories, els vencedors (i primers líders del campionat) han marcat territori i han guanyat totes les mànegues.

Així ha passat a la PromoRACC1, on Izan Rodríguez (MC Vallisoletano) s'ha mostrat molt superior als seus rivals a les dues curses. El podi l'han completat Gonzalo Sánchez i Arnau Aragón, per aquest ordre.

Més ajustada ha estat la PromoRACC2. El vencedor a les dues mànegues ha estat Cesc Obiol (Simonety School) que ha batut el seu gran rival, Xavier Alberton, a la mateixa línia de meta, on han entrat tots dos junts, separats només per unes dècimes de segon. Ja a molta distància, el pilot de l'Escuderia Osona Adrián Molina ha ocupat el tercer esglaó del podi.

Pel que fa als més petits, la PromoRACC3 ha estat un monòleg d'Àlex Remesal (Simonety School), que s'ha imposat amb solvència a Jairo Llao i Àlex Pérez.

Per últim, les motos elèctriques (ProoRACC Elèctric) han tingut dos protagonistes, Sergi Cobo i Nabil Marco, que han estat molt per sobre dels seus rivals. Els dos han tingut un emocionant frec a frec que en les dues ocasions ha caigut del costat de Cobo. Laia Cobo ha quedat en tercera posició.