La cursa solidària La Somnàmbula serà virtual

Els diners recaptats per Sant Tomàs es destinaran a la compra d'equips de protecció i per mitigar les despeses provocades per la Covid-19

La cursa solidària, en una imatge d'arxiu
La cursa solidària, en una imatge d'arxiu | Sant Tomàs
Osona.com
20 de juliol del 2020
Cada juliol se celebra la cursa solidària la Somnàmbula, però aquesta ocasió amb la situació derivada del coronavirus serà virtual. Tal com explica Sant Tomàs, que organitza l'acte, enguany els diners recaptats serviran per a la compra d'equips de protecció i per mitigar la despesa ocasionada per la Covid-19 a l'entitat.

La Somnàmbula es podrà fer del 23 al 29 de juliol, en les dues modalitats de sempre: corrent o caminant, sempre complint les normatives sanitàries del moment. Les inscripcions ja es poden fer per Internet a www.santtomas.cat i la caminada tindrà un donatiu simbòlic de 5 euros, i per fer la cursa es podrà escollir un donatiu de 5, 10 o 15 euros.

La cursa a través d'Strava

Per participar en la cursa caldrà tenir instal·lada l'app gratuïta Strava, unir-se al club Somnambula 2020, i participar en l'esdeveniment de la Somnàmbula, que serà un itinerari de 7 km a Roda de Ter, que es podrà fer entre el 23 i el 29 de juliol. En inscriure's, els participants rebran el seu dorsal i entraran en el sorteig de lots de productes.

La caminada es pot fer en un recorregut lliure, les persones que vulguin participar podran escollir el lloc, trajecte i horari que millor els convingui i fer-la entre el 23 i el 29 de juliol. En inscriure's, es podran descarregar el dorsal i entraran en el sorteig de lots de productes. Podran realitzar la caminada amb familiars o amics sempre que la situació sanitària ho permeti. Si ho desitgen podran realitzar la ruta marcada des de l'app Strava seguint el reglament de la cursa.

Els participants a la cursa poden optar a premis els 3 primers classificats en categoria masculina i les 3 primeres en categoria femenina. La classificació general es tancarà el dia 29 de juliol a les 23.55 hores. L'entrega de premis es farà la setmana següent a la cursa.